Wednesday, June 12, 2013

5months : Perkembangan Hasya Nurzahra


Zara turns on 5months. Eh tapi hari dah 5m5d.
Late 5day je, tapi haritu Ibu dah wish kat Instagram kan.
 
So far, perkembangan Hasya Nurzahra..
 
 
Pantang di panggil..cepat je bagi respon..bulat bebenor mata tu!
 
Sikit-sikit dah pandai buat muka..buat bunyi buu..buuu..

Dah pandai bermain dengan lasaknya..see playgym tu, di sepak terajangnya..ishh!

Suka bebenor gigit dan hisap jari kaki...
 Kalau sebelum ni, ketika meniarap tetiba menangis sebab tak reti nak lentangkan badan semula.
Tapi sekarang bukan main laju dia melentang, gud girl sayang!

Semoga Hasya Nurzahra membesar dengan sihat dan bijak.
Badan kecil xpe, mungkin genetik ibu dan abah, hehe
Dan semoga menjadi anak yang solehah kelak..aaminn.

6 comments:

QueeN TerataI said...

dekatnya baby dgn plug elektrik tu... erk.. dah pantang hisap jari kaki? nak dpt adik lg tu.. ehehehe

p/s: rasa lain la masuk blog ni.. ;)

Ryn said...

gaye hisap kaki sebijik delisha...hihihi

Mrs Lurve said...

hisap kaki tue..org tua2 selalu kata nak dpt adik tue hehehe

Ratu Hatiku said...

wah dah 5 bulan dah lasak nie..penatlah mamanya nnt hihihi

Chekgu Azrine said...

cerdik dan comel..happy 5mos old dear Hasya Nurzahra

cha said...

happy 5 months hasya. keep it up k cepat jalan pulak tau