Friday, June 7, 2013

Blog bertukar rupa..


Hai peep!
Blog dah bertukar rupa. Header, background semua aku tukar. Act, dah bosan rupa yang lama. Setahun lebih jugak aku pakai header dan template lama tu memang patot tukar la kan. Plus background lama semua nak pink je, nampak macam kebudakan pun ye. Nah sekarang plain putih je, header pun nampak cam family bahagia giteww, aminn. Haa ni rupa blog lama aku.

Act, header baru ni aku buat sendiri je, nak tempah kat orang boleh je tapi dah ada bakat sikit2 maka guna la sebaik mungkin bakat yang ada, ecehh. Ala setakat basic adobe photoshop, photoscape, gimp tahu la sikit-sikit. Itupun belajar sendiri kot google.

Oh ye, camne nak centerkan header tu ek? Yang tu aku masih blur, dah try ikut tutorial tapi tetap tak jadi. Maybe tak kena kat template. Siapa boleh bantu?? Tsk!

3 comments:

amal said...

comey je doodle tu! amal memang x reti huhu.. terpaksa tempah kt org hihi

Shakina Farhan said...

maybe mila boleh edit gambar tu dulu bg ke kanan sket so bila upload nt die jadi center? hehe..

~ NANA ~ said...

Suka cmni coz kemas n senang nk baca.hehe