Monday, June 17, 2013

Hobi baru



Eh hai..kejap-kejap je dapat bersiaran. Zara dah pandai meragam sekarang, nak berkepit je dengan ibunya. Ampunn.
Bercerita pasal hobi baru aku. Sejak duduk menyewa sendiri dan memiliki freeze sendiri maka fridge magnet dah menjadi koleksi aku. Tengah mengumpul dan mengumpul sebabnya koleksi yang ada separuh pintu freeze pun tak cecah.
Mana-mana kawan atau rakan blogger yang nak pergi travel obersea zass aku kirim, hehe
Nak harapkan sendiri travel obersea entah bila, travel dalam Malaysia pun kekadang je.
Dan kalau ada giveaway fm pun aku join. Pernah la juga lucky dapat fm.
Kalau ada contest/giveaway fm jangan lupa invite aku, hehe
Dah gian mengumpul ni. Sekarang kat mana-mana ada jual fm aku akan beli.



Haa ni la antara koleksi aku. Tak meriah kan?
Kalau ada yang bermurah hati nak kasi fm pun voleyy,hehe

------------------------------------------------------------------

Oh ye, dah berzaman dapat fm ni tapi hari ini baru nak kecoh.


Gojes tak fm ni?? Super gojes kan.
Ok, terima kasih untuk group Gojes mommies kerana berjaya merealisasikan fridge magnet & car sticker untuk kami-kami yang join group itu.
Untuk designer Nadia kot dan postgirl, Leeenda yang bersusah payah mengepost untuk kami.
Thanks gojes mommies!!

 Lepas ni bikin T-shirt ye!! Gempak giteww.


p/s : Nana, fm dari Korea u simpan lagi x?? Pleasee reserved untuk i ye. One day i akan ambil juga. M2U i problem, xdapat nak transfer duit postage, tsk..

5 comments:

Aisy Nasiha said...

Mesti seronok tu kalau ada koleksi fm yg banyak...naim suka repair, fm kat rumah akak tak sempat nak jadi banyak..tepek je sehari dua hilang..ai

mama_ka0ri said...

Sedang mengumpul juga!! hehe..

aThidEaN said...

i ada fm nak bg. from chicago.
mmg beli extra masa gi sana dulu thun 2009.
nak tak?
tp kita buat sistem barter la..hehehehe

erin said...

same la hobi baru kita..hahaha, i pun klu offmate g oversea i kirim fm, tapi kirim air liur je, nk kasi duit dia takmo pulak. x pasal2 dpt free, ni tgh berazam nk kumpul smpai penuh fridge, lps tu nak buat sistem barter ngan family :)

azizah :) said...

sikit2 lama2 jadi banyak tu... sampai penuh kang freeze tu,..hee