Monday, July 16, 2012

Time preggy memang best!




Salam dearest.

Hepi! semalam parents n siblings datang Kuantan dari KT.
Mari jenguk anaknya dan pakcik kat sini.
Yang sukanya mak bawak semua ni. 
Sonoknya bila time preggy kan..rase nak makan itu ini terus orang tersayang dapatkan. hiks!
(Gambar semua ihsan google, malas nak snap :P)


Pulut Lepa
Homemade by parents. Parents kita kan bisnes ni. (ENTRY INI)


Pelam muda
Tunggu asben balik kerja, nak buat jeruk sama2..nyummy!


Rambutan
Mampu je beli sendiri, tapi dengar je anak dia nak makan cepat2 mak p mintak jiran sebelah rumah.
Haish mak, untuk anak sanggup kan..


Keropok Lekor Terengganu
Tekak kita tak lalu nak makan keropok tempat lain. Nak original Terengganu jugak.
Memang sedap!
Bangun pagi, potong, goreng then terus melantak sorang2. hehe


Oh heaven nya bila dah tak loya dan muntah. Selera makan pun dah ok.
See dah boleh makan macam2. hiks!

Thanks mak!!

11 comments:

Mila Ahmad said...

hehe.... untunglah, nanti nak rasa jugak lah heeee..

Bazilah (^0^) said...

nak kopok lekor tu skettt leh? heehe

Ezza Z said...

Da lama tak makan pulut lepa tu.
Teringin plak.

Ardini Humaira said...

bestnye kopok lekor ganu.. lama dah dni tak makan.. dni pun time preggy suke makan kopok.. mujur gak asben reti buat sendiri... dia yang buatkan kopok lekor... ehehe... dia orng kuala berang :D

ciksusu said...

sedaknye kepok!!

Siti Nursyamimi said...

sedapnye pulut lepa..dh lme teringin ni..tggu blk KT nnt br leh mkn puas2..hehe

Shakina Farhan said...

kalau org pahang panggil pulut panggang kl kina tak silap..nyum3,.

e k i n ♥ y u s r i said...

rindu ms ngandung....

anaztasias nora aira said...

doakan saya pun ada rezeki ngandung ye nanti :)

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

Waa xsabar nak boleh makan seperti sediakala balik..laparrr tp loya :(

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Time preggy mmg ramai org akan manjakan kita.


p/s: Membalas kunjungan you. Thanks singgah n follow blog Kak Mirror.