Thursday, July 26, 2012

Zalora..baru nak jenguk!




Salam dearest.

Korang pernah dengar Zalora..Fashion Latest Destination.
Mila first time dengar dan jenguk web tu. jakun kan? haha
Jenguk web tu pun lepas tengok iklan kat tv.

Koleksi nya boleh tahan. Harga ada yang mampu milik dan yang mahal bagi mila. huhu
Koleksi untuk raya pun banyak.
Lelaki, perempuan dan untuk kanak-kanak pun ada. 






Ni antara koleksi-koleksi nya. Ni antara yang mila berkenan la tapi  tak mampu milik pun.
Harga semua 300++ above. huhu
Tapi banyak lagi koleksi yang berpatutan harganya.
Korang jenguk sendiri la. SINI

Daripada beli baju yang mahal2 better simpan tuk baby nanti. ye dak?? hehe

4 comments:

Cik Tqah said...

mahal.. lagi mahal dr baju wedding..huu..xmampu denn

Ardini Humaira said...

dni tak muat nak pakai hehehe

♥ ROS ♥ said...

Mahal sgguh... Btul tu baik spend untuk anak :)

ryy.han said...

Btl ..Simpan tuk baby..brg2 baby cinonet pun blh tahan reganya..