Monday, July 9, 2012

Moist Choc Cake untuk hubby!!




Salam dearest.

Short entri. Special entri tuk my husband. 
Walaupun tahu dia xkan baca post ni. Maybe.hehe

Selamat Hari Lahir Abang!
Doa sayang moga abang panjang umur, di murahkan rezeki dariNya, perkahwinan kita berkekalan bahagia hingga jannah dan zuriat kita sihat walafiat dalam rahim sayang hingga ke kelahirannya..
Thanks menjadi suami sayang!

Besday asben 3hari lepas tapi baru semalam sempat homemade moist choc cake untuk hubby.
Homemade is better than beli kan? hehe










9 comments:

Nurul Husna said...

sedapnya...pandai mila wat kek

Cikpuan rara said...

pandai nya buat!

Mila Ahmad said...

sweet mcm kek coklat tu heee...

laskar pelangi said...

Betul tu,yg homemade lg rasa bermakna;)

~misshuny~ said...

so sweet..=)

dhiera said...

melting sungguh tahu!! mila, ahad nt kite berada ni kuantan! hehe

Bazilah (^0^) said...

sweetnye :)

miszatie said...

yummynyeeeeee!!..lapar plak..nak sket ley?..^_^

Gadis said...

sedapnyerrrr...=)