Friday, March 9, 2012

Header blog free!




Assalamualaikum.

Off topik pasal review wedding. Muak!

Semalam duk usha2 kat group B2B, siapa yang boleh buat header blog. Niat memang nak tempah.
Last2 ada sorang hamba Allah ni komen yang dia boleh buat.

Tanya la berapa upah dia nak ambil, aleh2 dia cakap saya buat free je untuk mila.
Anggap hadiah untuk mila, hadiah kahwin kot. hehe

Alhamdulillah rezeki untuk blog.
Terima kasih dear!

yeaah tak sabar nak tunggu header baru siap, tengok header kat atas masih berstatus cik mila.
Buat pelan2 ye dear, take time pun takpe, kan free bukan bayar.hehe

Siapa yang buatkan? 
tunggu bila header dah siap! ^_^

7 comments:

Nisa Dawi said...

hai, untung la die..=)

nak tanye, camne nk join group B2B tu ye?private kan..nak tanye sape admin nye..

puan.mila said...

aah private..dhira admin dia..kalau nk join kena request :)

Nisa Dawi said...

kene request pada dhira ye?

puan.mila said...

aah..try tye dhira la.. :)

MIRA SHAMIRA AMER said...

=) wah.... best nye... tahniahhhh =)

Cik Azizah said...

weeee~~ tahniah yang..tak sabar nak tengok!

Huda Luna said...

ehem =P