Thursday, March 15, 2012

Review Wedd : Flower Girl for Reception




Hai cantik dan kacak!

Lagi story about wedding. Nak abis kan cepat2. Saya sendiri dah muak!

Fungsi flower girls untuk mengiringi the bride and groom, holding a basket full of petals, sitting at the corner of the dais, giving a gift untuk yang merenjis and etc..

Tapi gadis bunga saya hanya berfungsi untuk mengiringi saya dan suami ketika rombongan lelaki sampai.
Saat-saat akhir ketika majlis saya mencari seorang flower girl. Memamg kerja last minit. haha
Itupun anak saudara sendiri.


see! melilau je jalan.susah nak dikawal..haha

muka pengantin mesti mau ada ^_^

after dimekap..comel x? macam makcik dia kan ,hehe *perasan

Bunga tangan flower girl menggunakan bunga tangan ketika majlis nikah. Jimat!..hehe



Ok,papai!

2 comments:

syaz@rozelt said...

hihi..comel!syaz x tawu lg nak ada flower girl ke x?hihi

puan.mila said...

buat la..cari anak buah or kazen y kecil2..hehe