Sunday, March 25, 2012

Pilihan jantina & nama anak ^_^




Salam dearest!

Schedule post. Saat nih mila dan asben kat Kuala Terengganu, balik rumah jenguk mak dan ayah.
Rindu!

Minggu lepas ada cakap2 ngan asben.

Saya : Kalau ada rezeki pregnant nanti, abg nak ank laki atau perempuan?
Hubby : Tak kisah la laki atau perempaun..tp kalau boleh yang 1st biar la lelaki.
Saya : Kenapa pulak? ritu cakap nak perempuan..
Hubby : Biar la, laki senang sikit boleh ikut abg g mancing nanti..hehe
Saya : Erkk..gitu plak di pikir, gigit kang!
Hubby :  Mesti la..hehe..jgn marah ye syg.
Saya : xmarah pun..(dalam hati :  mancing xleh tinggal..grrr!)

sambung perbulan lagi...

Saya : Kalau ada anak nanti nak letak nama apa? (belom pregnant dh pk nama anak, erkk excited tau! ^_^)
Hubby : Semua nama anak kita nanti abg nak mulakan huruf H. hehe
Saya : Erkk..mentang2 nama abg dan syg bermula huruf H, nak jugak huruf tu (Hasrol&Hazmila)
Hubby : Mestila..cute ape..hehe
Saya : Heheh..yela tu..tapi syg xmau 1 word cam kita je..singkat sangat..kalau laki nak Muhammad H... bin Hasrol dan kalau perempuan Nur H.. binti Hasrol.
Hubby : Yela syg..

Perbualan antara saya dan suami..cute tak? hehehe
Korang juga mungkin mengalami situasi yang sama nanti..tunggu ye!


Ok, papai!
*Doakan mila cepat pregnant! ^-^

7 comments:

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

aminnn :D

ada mokhtar said...

amin ....

puan.mila said...

amin..thanks rina & ad :-)

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

perbualan eimy dgn hubby dulu sblm kahwin dlm bertunang siap bincang nama anak lagi...ehehehehehehe gabung habis semua huruf nama kami..hambek kauuuu!!!

puan.mila said...

eimy..asben mila dulu time brtunng lgsung xnk bncg, katanye awl lg..skrg after kawen baru serius bncg..wahh mesti hebat gabung nama..hehe

CikPuan Azizah said...

comey! insyaAllah moga cepat pregnant syg~


jijah dari zaman sekolah dah sibuk pikir nama anak dengan asben..haha lagi gatal kan..dah ada pon list nama2 anak laki n pompuan still simpan.. kalau ada rezeki tak payah pikir lagi dah. hehe :))

puan.mila said...

wahh..advance betol jijah..bagus2 lps ni xyah pening2 da.. :D