Wednesday, December 5, 2012

WW #13 : My bump 35++ weeks




Salam readers.

Dah lama tak post pic diri sendiri kan?
Snap picas untuk memori sendiri, baby to be dan suami.
Gambar 2hari lepas sebelum nak g checkup.



my bump.
Bulat macam bola kang?
Ramai yang cakap camtu ^-^


9 comments:

Ryn said...

ye..bulat!!!...hehehe..:)

Munnafendy said...

comelnya mila....muka berseri2 la..perut pun xde bsr mana..comey2..huhu


*pssttt mila..nk tanya, cehcklist yg awak bg tu kan, ada x yg ada skali anggaran harga?? @ kalo tak keberatan bleh x bg awk pnya list pbelanjaan utk psediaan smbut baby nih? sy nk buat anggaran, tp xreti plak dgn brand yg mcm2..ada yg sy tak tahu pun utk apa...huhuuu

Mrs Lurve said...

comel perut tue, berseri je time preggy nie...baby boy apa hehehe

mrs gold said...

cam baby boy je tu :)

QueeN TerataI said...

BABY BOY? hehehe.. org kata kalo ibu muka berseri-seri anak dlm kandungan tu baby boy..

Zurae said...

wah bulat....!!! comey!!!
Kene ambil pic banyak2 time sarat macam ni..
Buat kenangan ;)

Aida.Ohno said...

bulat dan comel!

Schaz said...

ha'ah la, baby boy ke? mcm my bump jugak..

Faidza Mokhtar said...

bulat boboy :D