Friday, December 7, 2012

Di kala bosan...




Salam readers.

Dah petang hari baru duk terhegeh-hegeh nak update entri.
Nampak sangat malas di situ.

Tadi aku duk layan movie je.
Masak pun tak hari ni. Suami balik kerja malam jadi solutionnya beli kat luar je.
Kadang-kadang kalau berdua alahai malasnya nak masak. Makan pun tak seberapa.
Dua-dua laki bini kecik, jenis tak kuat makan pulok, hehe

Alahai bosannya kalau tak kerja.
Selagi my little caliph tak keluar, cenggini laa bosannya.
Kalau dah ada anak, tentu tak nyempat nak update blog, ye dak?

Xpela selagi baby tak keluar, spent masa untuk betol2 rest.
Layan movie, layan tv, layan blog n etc.
Itu kalau semua kerja rumah dah settle la.
Camni laa rupenya surirumah sepenuh masa ye.

Lepas habis belajar awal tahun ritu aku tak pernah kerja.
Serius, pengalaman kerja memang zero.
Pengalaman kerja time praktikal tu adala. Tapi tak seberapa pun. Hanya 3 bulan. Memang cetek.
Nak jugak merasa kerja, tapi tunggu la lepas habis pantang nanti.
Dapat jugak nolong hubby dan parents kat kampung.

Eh, apa aku nak cerita nih?? entah apa-apa..
 
Sebenarnya aku baru habis layan movie Istanbul Aku Datang.
Uolls dah tengok??
Boleh tahan ceritanya. Aku tengok online jek.
Kala bosan dan sorang-sorang kat rumah itula kerja aku. Dah tak tahu nak buat apa.

Aku layan tengok kat sini.
Semua movie/drama terbaru akan diupdate kat sini.
Cerita lama-lama pun ada, pandai-pandai la godek.

Eh dah maghrib laa...
Chow ye ^_^

5 comments:

erin moshimoshi said...

erin un dh tgk siap ade cd.. tp erin on9 je sudah ...lisa pun kaki blog ek :)

Wan Afzan said...

best gak tgk istanbul ak dtg.. nak plak lisa tu cute n men update blogg.. XOXO.. hehehe

MAY said...

lme x dtg menjenguk..eh.blm besalin g ek..best la duduk umh je..sob3..kje esk kne bgun awl.x puas cuti..

Mrs Lurve said...

owhh..xtgk pun cite tue, hubby payah btl nak ajak tgk cite2 g2, kesudahannya beliau akan kata beli cd jerlah nti..

dhiera said...

kite tengok!
so sweet beto tu. hehe