Monday, November 28, 2011

Perasaan Kuciwa + Gumbira...!

Assalamualaikum&Hai peeps!


Lama blog tak berupdate..ala 4hari je pun..hehe

Alhamdulillah selamat sampai kat umah sewa setelah menempuh perjalanan jauh dari Terengganu ke Batu Pahat..Jauh ke? Fuhh penat la jugak drive kereta..sakit pinggang nih..sape leh tolong urutkan? huk..


Saya balik kampung of cos nak settle sal nikah kawen..aduh selagi xselesai macam2 kena pikir.

balik kampung nak buat ujian saringan HIV tapi aleh2 tak dapat buat.. semalam of cos la tutup sebab cuti umum..pergi pagi tadi tapi tak dapat buat..ujian tu hanya boleh buat pada waktu petang setiap hari..

nak tunggu petang tak sempat sebab kul 10pagi dah nak gerak balik Batu Pahat..

aduh..kuciwa sangat2!!

Buat kat BP la jawab nye..sob2..


tapi sedikit kelegaan sebab borang nikah dah siap isi, tunggu masa nak submit kat tok kadi jek..

hooray! Dapat Kawen!! hehe gatal




Ya Allah, permudahkan lah segala urusan hamba Mu ini.

Kuatkan lah aku untuk menempuh segala dugaan yg mendatang.

Amin..

4 comments:

by Shah [SC] said...

Salam dari shah ye..tumpang lalu..nmpak nye

ade entri yg trtinggl...kalu sudi follow skali ye..jom baca:



Entri Pasal Nuffnang! : Says.my Pesaing Nuffnang!

Entri Paling Popular!  : Blog SC Follower Giveaway!

Entri Blog Income  !   : 1st Cashout Says.my

Ruang Iklan Murah!   : Pakej Iklan Murah!

♥ p a a n i ♥ said...

yeayy! boleh kawen! hehe

dhiera said...

yeay!! kawen~ yippie

cik.mila said...

yeah! kawen! sangat tak sabar..hehe