Tuesday, November 29, 2011

DIY bunga tisu

Assalamualaikum&Hai peeps!

tajuk entri cam menarik je kan..hehe
eh2! ni bukan tutorial pasal bunga tisu..just nak citer minat saya pada bunga tisu..hehe
ramai b2b suda tahu bukan?
bunga tuh cam simple jek nak buat, tapi saya tak pernah try buat pun lagik..betol ke simple dhira? hehe..dhira penah DIY bunga tisu ini untuk E-Day dia..

seriously saya suka tengok orang2 yang DIY bunga tisu
cantik!
superb!
semua ada..
simple but nice!

berangan sangat2 nak DIY bunga tisu itu..
tapi masa seperti tak mengizinkan.. two and half month to go my wedding..sempat ke?
lama tak buat benda alah tu? huhu
nak buat n deco juz untuk doorgift kawan2 n tetamu tertentu..
insyaAllah akan diusahakan :)


cantik kan bunga tisu telur nih..

seyes cantik! mau2!!






amek masa tak buat benda alah nih? ^_^

No comments: