Tuesday, November 22, 2011

Doodles..thanks Mr.Apit!

Assalamualaikum & hai peeps!


arini kat tempat gua saya public holiday sempena besday hari keputeraan Sultan Johor..

mesti uolls tak holiday bukan? hak3..gelak jahat 1hari je pun :(


nway nak citer sal blogwalking..semalam banyak singgah&review blog orang2 lama.

jalan2 cuci mata..sambil tuh duk belajaq tutorial y masih xtau..

jeng2!!

tiba2 terserempak blog nih..

fuhh banyak gilok tutorial.


tapi kat cini taknak citer sal tutorial dia tapi pasal freebies (doodle) dia..

comel bangat u!

dia kasik suh amek free lak tuh,

i tak amek 1,tapi lebih dari 1...boleh ye tuan blog..hehe



hehe



tapi dah amek say thanks la sikit..tak banyak say thanks pun xpe janji amek dengan cara yang halal..

boleh camtuh?ehehe


okeh,kalu korang nak nengok doodle2 comel dia,p cepat melawat dia.

nak tempah pun boleh..

dun wory harga sangat berpatutan..


nway thanks yaw Mr.Apit!

i amek doodle u terus buat jadi header.hehe

i like!



eh2 i ade kawan lain jugak teror buat doodle..miss paani ^_^







*semalam Malaysia menang..saye bangga menjadi rakyat Malaysia..ecece~




3 comments:

Hafizzi Aziz said...

hihi..nice entry..
thanks support ye blog tue..
kerap2 lah dtg amik doodle nanti..peace..

cik.mila said...

thanks apit...buat doodles cantik lagi ye..buat doodle bakal couple bride boley :P

♥ p a a n i ♥ said...

nanti nak melawat2 jugak la blog ittuuuu :P