Wednesday, November 23, 2011

Contest My Top Referral by Amira Studio

Assalamualaikum&Hai peeps!


hari ni join contest lagik..sebelom nih tak penah luck pun..sobb2~~

tapi tak salah mencuba lagi..ye dok?


contest cukup simple dah mudah


Cara nak join:

1- Follow blog ini (picit)

2- Like fan page Amira Studio

3- Copy and paste banner dibawah pada sidebar atau entry post korang, linkkan banner di bawah dengan link contest ini. (Penting untuk buat!)


picit banner


4- Kalau nak buat entry pon boleh, tak buat pun boleh.


5- Klik Button Share


6- Done!


Tarikh Tutup:
31 Disember 2011


Hadiah Utama:
-RM100 Cash
-FootDetox(RM20 Each)


mudah kan? -_-


4 comments:

✿Ummi Myra✿ said...

Salam, Terima Kasih kerana sudi menyertai contest pertama anjuran Amira Studio, Semoga ikatan ukhwah antara blogger bertambah erat. Semoga sentiasa success dalam apa perkara yang diceburi, Good Luck ye dear :) salam perkenalan :)saya sudah follow blog ni juga ye

Asfiza said...

alaaa...as xdpt join sbb syarat kedua xdpt penuhi sbb fb kat opiz ni kena block..:(

cik.mila said...

Ummi Myra : thanks umi..moga kamu lebih succes :)

As : ala rugi nye..xpe cuba contest y lain ye :)

dhiera said...

good luck dear!