Tuesday, December 31, 2013

Wooden & Development toys murah!!

 **sticky post

Salam dan hai.

Ibu-ibu sekalian, jom ushar wooden toys kami. Kot2 la berkenan nak hadiahkan pada si comel anda. Harga memang murah dan sangat berpatutan. Banyak wooden toys baru! Jom ushar!


Berbaloi, tak perlu nak keluar rumah mencari mainan untuk si kecil. Cuma, pilih-pilih dan order dengan kami. Barang akan sampai ke depan pintu rumah anda. Ala sekarang semua benda nak shopping online kan? Jimat tenaga, jimat masa, hehe




Antara koleksi wooden toys yang ada pada kami. Nak tengok lain-lain wooden toys dan harga?? Jom ke sini...

Wooden Toys Murah
Developmen Toys - Learning Easel&Desk
Development Toys Murah


Happy shopping!!
posted from Bloggeroid

12 comments:

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

nnti nk jnguk page tu sbb tgh cari brg mainan ank;) jmput singgah blog dila..ada tips utk cntik;)

nak cantik x?

~ NANA ~ said...

nnti dtg rumah mila la beli...hihi

Hanie said...

ooo. anak sy suka rosakkan mainan dia.. kene beli yg tahan lasak sikit..yg mcm ni bgs kot.

Manja Anakku said...

salam. puan berminat utk mndptkn susu kambing Lennoza?. Susu kambing ini buatan malaysia dan di formulasikan dgn 7 makanan sunnah oleh pakar biotek. Dan dimiliki 100% bumiputera muslim. Disyorkan utk kanak-kanak 6bln ke ats, dewasa, ibu mengandung, ibu menyusu juga sesuai utk semua peringkat umur yg mncari mknn kesihatan berunsurkn mknn sunnah. sebrg prtanyaan boleh SMS/ WHATSAPP 0183793656

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Oh dah meniaga ke adikku ini?. Tahniah ye... moga bisnes Mila terus sukses.

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

emmireld babystore said...

jom tgk baju raya comel2 http://emmireldstore.blogspot.com/

Fifi Nadhrah said...

menarik ni.. nanti nak usha tengok.. boleh bagi ufairah main..

Zila Zainal said...

alaa suma cumel.. nak pilih cane pun tatauuu

MAY said...

jual menan budak skg ye.. ;)

Julia Johari said...

Wahhh wooden toys best yer

eMMe said...

Salam Aidilfitri Mila, tq singgah blog akak.. zara dah besar..pandai la melaram ek,,, jgn byk ragam dah la ye zara... best gak tgk wooden toy yg dlm tong tuu... nnt kalo akak berkenan, akak call mila ek...