Friday, December 27, 2013

UMIE SUE 1st Giveaway

Salam dan hai.

TEMA : ANAK MENGEMAS RUMAH

Join sini : UMIE SUE 1st Giveaway


Mata berkilau. Dah macam mata kucing. Eh! mata kucing cantik tau! Aku suka.
Effect cahaya mungkin.
Tapi mata Zara ikut abah dia, lepas snap pic mesti jadi cam gini.
Abah dia lagi la, geram aku tengok kalau lepas snap pic, dah macam tak cantik gambar tu.
Pernah aku cakap kat suami 'abang ni membela ke?? semua gambar jadi gini..ahakss!'
Suami cakap, itu namanya 'Nur'..tak semua orang ada gini.
'Apa-apa la bang!'

Act, Zara sangat takut kat vakum.
Kalau aku on vakum je mesti dia nangis nak berdukung.
Dia takut bunyi bising vakum tu. Lagi dia takut lagi aku suka usik, haha. Tapi time ni tetiba dia nak pulak pegang handle vakum tu. Ok, ibu apalagi snap la pic moment zara. Pakai walker pun bolehh. Besar nanti jangan malas ye nak!

 Ok, tata!


7 comments:

DYatie said...

Good luck zara!
Arissa pun takut sangat dengan vakum. Aptb betul. Bahahaha.

Chekgu Azrine said...

good luck sis

Mama Safiy Arfan said...

gudluck

** Mcm anak sy gk, bile on vacuum memang dia takut..haha..nangis mintak diambil kalo dlm walker..

** vacuum kite mcm sm jerp..cume kaler vacuum sy pepel kalo x silap.hehehe

UMIE SUE said...

tenkiu sbb sudi join..

ololoo..kecik2 dah pandai guna vakum nii..bijaknyeee dia

Nurul Izayani said...

Vacum kita sama jugekk..iffat pun takut vakum,haha..

sheisjaz said...

good luck Zara.. :)

nurul husna said...

mila..yg geng gojes kat fb tu apa nama ek? dulu mila ada suruh husna join group tu..tp masa tu husna dah tutup blog lama la...caner ek nak join?