Tuesday, December 17, 2013

Patapum SSC

Salam dan hai.

For those yang gemar baby wearing harus ushar web Tiny Tapir. Kot2 la nak tambah koleksi yang ada, muahehehe. Dorang wat promo untuk SSC Patapum. Murah sangat. Harga asal rm250, after rm100.


Aku dah beli! Muahehehe

Kalau nak ushar dan kot2 berkenan nak beli, boleh ke siniTiny Tapir


Confirm original SSC. Aku dah survey dan baca banyak review sebelum beli. Ada kekurangan dan kelebihannya. Dah suami agree nak beli so aku klik order jela. Bukan mudah laki aku nak berkenan satu2 benda T___T. Berkenan ergo, tapi belom mampu nak beli, sobs!











Ok, tata!

posted from Bloggeroid

8 comments:

Fiza Rahman said...

Saya pakai boba 3g, best ☺

Cik Puan Tqah said...

trgn nak beli..tp jrg guna.. prefer stroller kot..huhu

DYatie said...

next baby insyaAllah nak beli gak kot satu. stroller dah ada pakai arissa punya. bahahaha.

Nurul Izayani said...

Untung beli.murahhh..

azizah :) said...

macam ergo jugak jer....

Anonymous said...

Sis pns x fabric dia?

Atira said...

bestnyer...baru nak belajar2 ngan dunia baby wearing nie. tapi masalahnya anak yang paling kecik pun dah 3thn.hihihi...

azravitamin4u.blogspot.com

Jadwal KRL Agustus 2015 said...

I think this producst is Good :)