Tuesday, December 24, 2013

Hasya Nurzahra almost 1year..

Salam dan hai.

Dah lama aku tak update pasal anak aku, Zara kan? Dah hampir setahun pun Zara, lagi 2minggu genap la setahun. Perkembangan? So far ok.


» gigi nak masuk enam (aku rasa part ni paling cepat utk Zara)
» mulut (dah pandai sebut bah mean 'abah', ibu langsung tadaa..)
» dah pandai dengki dan marah( cth: abah peluk ibu atau ibu peluk abah dpn dia)
» dah pandai 'tata' atau 'bye-bye'
» dah pandai panggil orang kalau tak melayan dia (mcm-mcm bunyi dibuatnya kalau nak mintak perhatian)
» tak pandai merangkak (macam skip merangkak je -__- )
» belum pandai berjalan (hanya bertatih dengan abahnya)


Apa lagi ye?? Haa itu la kot serba sikit perkembangan Zara, aku malas nak ingat balik..aku tulis apa yang terlintas kat fikiran aku je,hehe


Meh layan gambar jelaa..










Ok, tata!

posted from Bloggeroid

4 comments:

Syu, Syuhada said...

olor comeynye..
seronoknye dpt layan anak kan ;)

Chekgu Azrine said...

taklama lagi pandai berlari dah...
hehehe...

ctmah said...

zara dalam washing machine!!!
sapa punya kerja ni?meh aunty babab meh..hihi

NoraKerel Aira said...

comelnyaaaaaaaaaaaaa !!