Sunday, December 22, 2013

BE sama dari Nuff

Salam dan hai.

Setelah sekian lama BE malu-malu nak muncul kat akaun Nuff aku, atlast muncul jugak dua BE baru. Hooyeahh! Nuff merajuk kat aku kot sebab macam chipsmore stori kat blog aku ni.


Dapat dua BE tak hairan la aku, tapi yang pelik dapat BE sama..date on going pun date yang sama..haa cam gini..




Uolls pernah jadi gini x? Hope xda masalah la kat akaun Nuff aku, tak sabar nak cashout nii!



**mood blogwalking..jojoms!!

Ok tata!

posted from Bloggeroid

5 comments:

Mek Onie said...

berlunguk dah dia punya cpuv,aummm

Chekgu Azrine said...

tahniah..

Syu, Syuhada said...

wah rejeki jgn ditolak..hihi..

NoraKerel Aira said...

chayok2... nora pun dari dulu xcashout lg chayook3 !!

Nor Ayuni Rosli said...

Tahniah! Belanja aaaa ape lagi? Kekeke

Anyway, nak exchange link boleh sebab saya baru tukar URL from bnsyg-stories.blogspot.com to my new URL ayuni-stories.blogspot.com
Let me know ye nanti? Thank you.