Friday, September 6, 2013

Zara dan walker

Salam dan Hai.

Esok Zara genap 8 bulan. Agak lambat aku intro kan walker kat dia. Beli lambat sebab masalah kewangan. Kan baru lepas raya, before raya ritu dah banyak pakai duit, maka kami laki bini hold sekejap pembelian walker untuk Zara. Dan dua hari lepas Zara dah dapat walkernya.




Zara teruja? Mestilaa, dia teruja dengan toys pada walker tu. Aku dan suami memang saje pilih walker yang crowded dengan toys. Nak kasi dia leka time aku wat kerja. Tunggu dan lihat sampai bila Zara bertahan dengan walker ni. Sebab sebelum ni Zara cepat bosan dengan toysnya, sebab tu ibu berkira nak beli toys kat dia, haha











Suami yang pilih walker ni act. Harga bagi aku agak pricey la. Aku nak yang murah je tapi dimarah manjanya kat aku. Katanya mahal sikit xpe asalkan berkualiti. Bagi aku okla walker ni, kat bawahnya ada non-skid friction strips for child safety. Lagi pulak walk-behind feature, elok sangat untuk baby yang baru belajar berjalan. Certain walker macam circle gitu, tapi walker ni petak. Comel bagi aku.




Ok, tata!

posted from Bloggeroid

5 comments:

Cik Puan Rara said...

skrg sume pattern walker cm ni kn.comels.

FUZY said...

comeyyynya walker zahra...dea dulu intro walker awal...umor 6bln..hihihi tapi pakai kejap jer sampai umor 9m ++ sebabnya Dea boleh panjat kuar walker..aduuhhh anak daraku....skrg dah berjalan dah...

cha said...

comelnya walker ada banyak toys. betul u beli yg mahal sikit tahan lama kan :)

MAY said...

kan...beli walker yg agak pricey takpe..yg penting selamat..same la macam Qaira...roda blh tolak ke atas klu tak nk bg die merayap..so,blh main ala-ala kuda gitu..goyang2..hehe

Puan Ida said...

comelnye walker zara ni lah