Thursday, September 26, 2013

BE ke 23 dan 24 tahun 2013..

Salam dan hai..
Tetiap pagi cam gini mesti aku bukak acc Nuff, nak tengok jumlah amount, dasar mata duitan kennn, bahahaha. Act, memang selalu aku bukak sebab nak tengok ada BE baru tak. Alhamdulillah memang ada. Dua BE yang baru masuk, tapi tarikh BE yang kelmarin dulu dan semalam. Tak faham aku, BE baru aku mesti dapat detect lewat 1@2 hari dari tarikh BE. Semalam cek xdapun. Takpela lewat 1, 2 hari pun asal BE tak segan silu muncul dan terus muncul dalam akaun Nuff aku.




BE Rhb cepat la metered oi, tak sabar nak cashout ni. Hehe. Mekasih Nuffnang!

posted from Bloggeroid

4 comments:

Nana Aris said...

salam,

bestnya banyak BE!!

Btw, kalau berminat dengan supplement from Shaklee saya ada buat promo ESP Shaklee..do visit my blog ye
http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

thanks!

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah..tahniah! :)

QueeN TerataI said...

tahniah2... rezeki tu

Miss Mirror a.k.a Sam said...

"Mata duitan"???. Hahaha... takpe la jadi mata duitan pun, janji bukan duit org.. kan Mila?. Tahniah ye!. Moga BE makin lebat!.