Monday, September 23, 2013

Rindu zaman blogging dulu-dulu :(

Salam dan hai.
Rindu zaman blogging sebelum kahwin dan sebelum ada anak. Hari-hari aku aku update. Sekarang kekangan masa tak dapat ler tetiap hari nak gitu. Hanya rinduuu, tapi aku suka dengan keadaan sekarang, masa di luangkan hanya untuk sikecil. Dah tak kisah blog walaupun seminggu tak ada entri baru -_- muahehe. Tapi aku sedaya upaya akan cuba up entri baru dalam tempoh seminggu. Sayang wess nak tinggal dunia blog. Terlalu banyak moment!
Buat follower aku, korang jangan jemu eh baca entri blog aku. Eh ada ke? Tapi takpe aku bukan mengharap follower baca pun, sebab aku tahu entri aku merapu meraban, ikut sedap tangan nak tulis apa, bahahaha..ada ke yang sanggup baca? Mekasihhh aku nak ucap pada readers yang masih sudi baca setiap entri aku.


Maaf pada rerakan blogger lain. Aku tak sempat nak blogwalking cam dulu dan nak tinggal komen pun kadang tak nyempat. Kadang-kadang aku ada baca entri-entri baru korang tapi nak tinggal komen selalu bermasalah. Tab aku problem nak tinggal jejak, xdapat nak sign in. Aishhh. Bila nak sign in je keluar gini..




Sedih mak nokk. Jangan cakap aku sombong ye! Sobs! Nak online kat laptop xdapat derr. Sikecil tu dengki kalau aku on laptop. Terus dia nak konker.




Ko tengok?? Ok la semek tu dah bangun, nak mandikan dia pulak, taaa

posted from Bloggeroid

4 comments:

~ NANA ~ said...

hahahaha ada anak memang terbatas sikit kan aktiviti blogging?

QueeN TerataI said...

hehehe aku yang dulu bukanlah yg sekarang.. hehehehe

Norhazrina Abdul Hamid said...

betul2. dah ada anak mmg ssh nak update. heheh

D Yatie said...

hebanya zahra! hahaha