Saturday, September 14, 2013

Bersiaran dari kampung..

Salam dan hai.
Sekarang aku kat kampung. Internet slow sangat-sangat. Nak update blog, fb, intasgram semuanya bermasalah. Refresh banyak kali baru lepas satu post..At last give up aku nak update bagai, biar je cenggitu..Haishh!




Zara teruja tengok toknya bagi makan ayam. Sampaikan jerit2 macam nak nangis, aku ingatkan dia takut rupanya jerit terlampau teruja. Maklum la kat bando nan hado ayam kampung, yang ada ayam kat pasor.






Kemain happy kalau balik kampung, suka la ramai yang melayan dia. Tengok, siap landing atas perut tok dia. Kalau kat Kuantan berdua dengan ibu, silap-silap kena marah pulak dek ibu, bahahaha. Yang kesian kat toki dia (ayah aku), Zara xmo pergi langsung, ayah aku nak datang dekat nak ambil terus dia nangis. Dengan tok (mak aku) dia elok je nak. Kesian ayah aku, hehe. Manja la puas-puas nak, isnin ni nak balik Kuantan dah.

posted from Bloggeroid

1 comment:

Jumria Alimuddin said...

salam...

bdk2 klu blk kg msti enjoy bab ramai yg layan...
bab xmo ngan atok dia tu biasa la...awal2 mcm tu la...hehehe