Wednesday, July 10, 2013

WW #18 : Cikgu yang over..


Jumpa ni dalam fb, gelekek aku baca.
 Cikgu pun sama naik kena kan budak, haha




Cikgu tu orang terengganu gamaknya.

 Korang kalau nak gelak xyah lebih-lebih, kering tekak tu nanti.
Kang tak pasal ada yang haus, baru setengah hari puasa ni.

Harap badan aku tak lemau, ibu bf besar kan cabaran time puasa?
Think positif, hope aku kuat dan murah rezeki susu badan untuk Zara.

Selamat Berpuasa!!

9 comments:

cplud miera said...

huhu.. lawakla mila :)

D Yatie said...

Semoga dipermudahkan ye mila.. InsyaAllah rezeki anak sentiasa ada..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

huhuhuhuh... biasa jer...

QueeN TerataI said...

boleh plak cmni yer.. iskkk

Nini Mohd said...

cikgu kelantan kot.
eh, x tentu jugak kan.
my hasben yg org johor ni pun suka jer mkn budu.
kehkehh~ ;p

http://ninimohd.blogspot.com

Cik Puan Rara said...

hahaha cikgu pong 2x5 hahaha

azizah :) said...

macam tu pon ada..huhuhu

eyndayusoff said...

Loyar buruk pulak cikgu tu :-D

cha said...

hahah cikgu pun sama lawak