Tuesday, July 23, 2013

Nuffnang dah boleh cashoutN


Cerita pasal Nuffnang. Alhamdulillah Nuffnang aku dah boleh cashout.
Walaupun amount tak meriah tapi tetap bersyukur.
Anggaplah rezeki untuk anak.
For 1st time aku nak cashout tau. Tapi tunggu la lepas-lepas raya aku cashout.
Kasi lagi meriah amount tu, tehee




Hasil berblogging selama 2 tahun lebih baru nak merasa duit nuffnang. pheww giler lama. Act blogging je dah lama tapi accont nuff aku baru je wujud bulan 9 tahun lepas, hehe, ok la kan?


Owh dah 14 Ramadhan hari ni, sekejap je masa berlalu.
Selamat berpuasa!

8 comments:

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

hehehehe... tahniah...

Crew Fathi said...

Wahhh.. Alhamdulilah.. Meh la belanja wa... Hehehe

Mek Onie said...

yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D

Mila Ahmad said...

wah ! dah boleh cashout, saya pun tapi nak tunggu banyak hihi...

Chekgu Azrine said...

Rezeki ramadhan

QueeN TerataI said...

duit raya la tu

Munnafendy said...

tahniah tahniah..hehe

azizah :) said...

tahniah!

kalau nak cashout baik cashout hujung bulan supaya bulan depan dah dapat ceknya.. kalau cashout awal bulan/pertengahan nampaknya 2bulan lebih la kena tunggu cek sampai..