Thursday, November 29, 2012

Rupanya seronok jadi blogger...




Salam readers.

Sepatotnya last week aku dah publish entri ni tapi asyik tertangguh je dengan kerja-kerja lain.
Seronok rupanya jadi seorang blogger. Walaupun xhot dan femes tapi realitinya memang best.
Sebab ramai yang sudi membaca entri kita dan ada yang dalam diam jadi stalker.
Eh ada ke?
 
Aku nak cerita pasal fridge magnet yang aku dapat dari seorang blogger ni.
Aku appreciate sangat2 sebab tak sangka pun akan dapat.
Tuah aku untuk dapat fm tu setelah menjadi follower dia yang ke 200
Tut-tut dia email camni,
 

"Assalamualaikum,
sila emailkan nama penuh dan alamat rumah kamu..
kamu follower ke 200 blog saya..tahniah! "


ada yang pernah bertuah cam aku tak?
ke aku yang over? hahah..ada aku kesah!



ni haa FM yang aku dapat, dari Bangkok giteww.
Thanks Awin
Awin ni b2b, bakal jadik ex-b2b jugak.
Terjah la blog dia, kot-kot korang bertuah cam aku jugak, hehe 


Sebenarnya banyak entri tertangguh yang aku nak post, mostly pasal pregnancy laa.
Tapi bila dah perut makin membesar ni, nak setting perut duk diam-diam bukan senang.
Mana nak cari kedudukan yang selesa, nak cari port best dll.
Lagi-lagi my baby yang makin aktif..alahaii..
eh itupun nak amek hal ke?? hahah

Nak amek feeling wat entri bukan senang wehh..
Kadang malas pun ada, betol tak??


_stay tuned_





11 comments:

QueeN TerataI said...

mmg best jd blogger sbb dpt ramai kawan... ;)

Suria said...

best jd blogger! tp skrg ni dh suam² kuku..betol ckp mila skrg ni perut makin besar, nk duduk ikut keselesaan sendiri pn risau baby..hikhik

nuha hayati said...

hye mila..first time bertandang ke blog mila..jd blogger memang best even selalu je syok sendiri :0

♥ Wina ♥ said...

blogging mmg best!

Allene said...

rezeki baby... :D

Munnafendy said...

betul2 sesangat...sejak akhir2 ni memang malas je rasa nk buat entry...nk amik mood sedar2 smpai ke petang

BERT said...

mmg best jd blogger.. skg dh rase nikmat jd blooger kn? best ye dpt hadiah lg tu..

Mrs Lurve said...

boleh tmbah koleksi fm lg

Adriana said...

wahh..bertuah2...lg semangat ni

izfanora said...

jd followew pun dah gift.. bestnyer..

azizah :) said...

yess! jijah memang suka jadi blogger.. suka menulis.. suka berkongsi..dari sini dapat ramai kawan n benda tak tahu jadi tahu..seronokk!

tahniah mila.. dapat tambah koleksi FM kan..