Thursday, February 20, 2014

BE Nuffnang 2014

Salam dan hai.

I is jeles tau, rata2 kawan blogger i update pasal BE Nuffnang. 1st BE 2014 la, 2nd BE 2014 la dan bla..bla..bla. Cek akaun Nuff i tapi nan hado. Takpe i sabor. Eh pesal i u pulak ni? Buang tebiat sungguh.


Maka berkat kesabaran aku, malam tadi cek la akaun Nuffnang dapat seketul BE hari ni. 1st BE 2014 tau. Dah macam dapat seketul emas. Agagaga. Alhamdulillah ada la jugak kan. Encik Nuffy dah macam kedek nak bagi BE. Why? Tell me! Ecehh.



Mekasih Nuffy!! (nama manja tuu)


Tips aku sebelum nak dapat BE baru ni. Aku email Nuff tanya bila saya boleh dapat BE baru? Agagaga..cam desperated sangat dah, haha. AAK! Saje gatal tangan email nak tengok respon pihak Nuffnang. Encik Nuffy baik tau, laju je dia reply my question, hehe. Tips lain rajin-rajin la update survey dan up entri baru.


Ok, tata!

posted from Bloggeroid

3 comments:

mOoN said...

tahniah sis.. :)

ayahmamilisa said...

salam kenal mila..mekasih sudi singgah n follow kiter..;)
p/s: kuala ganu kat jalang budimang..heheh;)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Tahniah!. Sama la ngan K.Mirror.. dpt yg IKEA ni.. syukur la kan Mila, dpd tak dpt langsung..hehe.