Saturday, February 22, 2014

BE yang tak disangka..

Salam dan hai.

Alhamdulillah menjadi jugak tips yang aku buat. Rajin update entri, survey dan hantar question pada pihak Nuffnang. Tiga BE baru dah bertapak. Hopefully lama la BE ni bertapa. Boleh kumpul amount bebanyak. Mak nak beli oven nokks. Kehkeh. Tak sabar ni nak cashout. Dah cakap kat hubby nak beli jugak oven hasil duit blogging. Gituu..




Tu diaa..Nuffy ni memang pemurah. Puji bodek ni, kahkah. So aku memang selalu kena up entri la gini. Baru la Nuffy tak lokek. See, kan berhasil tips aku tu. Yang tak pernah cuba, boleh cuba buat ye. InsyaAllah dapat la BE tu nanti, hehe


Ok, tata!

posted from Bloggeroid

6 comments:

- AZIE - said...

huiii...byk tue..tahniah..utk tahun 2014 ni xde pun lg hihihihi

Aisy Nasiha said...

Wah.. rezki. Tahniah. Makin banyak blog yang dapat rezki ya... tumpang gembira...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wow!. Dasyat la Mila..
K.Mirror tumpang happy. Tahniah!

BUNDA a.k.a KN said...

tahniah...rezki..

mrs gold said...

tahniah...kongsilah tips :)

Mila Ahmad said...

Alhamdulillah rezeki. Kena rajin update survey.