Wednesday, February 12, 2014

Kalendar gojes 2014

Salam dan hai.



Cun tak?? Kalendar 2014 group gojes. Kemain kann. Dah bulan dua tapi baru gedik nak share. Baru dapat hari ni wess kes lambat bayor, kahkah. Ampunn leenda. Dapat tadi terus ku tampal kat esbok, sebab nampak cun terletak tempek kat situ. Balik suami ku karang mesti bising. Tak habis2 group gojes dia, haha.


Act tak penting pun, ada kalendar biasa pun ok. Tapi sebab kan group gojes daku nak jugak. Nak buat kenangan uolls. Comel kemain. Dan tambah pulak sebab murah rm4 je. Postage pulak lagi mahal dari kalendar ni, bahaha


Ok, tata!

posted from Bloggeroid

No comments: