Tuesday, March 19, 2013

Murah rezeki Zara..




Salam pembuka bicara.

Tangan kiri kendong directfeed kan Zara, tangan kanan duk typing. Wahh hebat ibu zaman kini.
Housewife kalau tak bersosial di laman sesawang hidup memang bosan, haha, ye dak?
Melainkan seseorang tu buta IT, hehe
 Eh melalut pula.

Nak cerita rezeki Zara. Ibu jeles sungguh.
Dah sepakat dengan asben nak carikan baby carrier untuk Zara. Last2 kawan asben dah hadiahkan.
Macam tahu je I need it!!
Last time dah dapat stroller. Stroller mahal pulak tu.
Alhamdulillah. Selamat duit abah,hehe

Tapi melepas impian ibu yang nak request SNUGGbaby dari abah, haish




Zara dapat baby carrier brand SweetCherry.. Xpe asalkan ada.
Boleh kendong Zara time bercuti nanti. Eh tak sabar!! I need vacation!!
Bulan 5 insyaAllah and for 1st time nak bawa Zara jalan jauh. Eh dalam Malaysia je, lol

7 comments:

azizah :) said...

wahh murah rezeki zara.. syukur.. ibu pon selamat duit keluar..hee

ctmah said...

janji tak keluar duit.tu yg best tu :D

Mrs Lurve said...

untung nie..ibu dan abah kena sponsor lebihla masa bercuti nti hehehehe

Asz Miza said...

murah rezeki si anak..ammar pun belikan carrier sweet cherry tu..memang taknak pakai la dia..sume jenis xmo duduk..nasib xbli bab bjorn..kalau tak menangiss..

linalilo said...

murah rezeki baby..doa2 kan saya pulak dapat baby..hee

Munnafendy said...

ohh bestnya dpt adiah bnda2 cmni! sy dah tempah carrier ni awal2...rasanya xde sapa kot nk kasi hadiah carrier...hehe

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh! bestnyer org kasi adiah camni, hikhik~