Thursday, March 14, 2013

Zara dan Stroller




Salam.

Mood up entri dah datang. Update lelaju sementara anak duk tidur.
Zara dah ada stroller, tapi yang tak best hanya stroller pinjam, hehe
Brand Combi, dan tak sure pulak Combi apa.
Aku taram je pakai dah orang nak kasi pinjam.
Merasa jugak pakai stoller mahal. haha
Yang bestnya stroller ni ringan je time duk angkut. Around 5kg kot.

Tuan stroller beli 5tahun lepas rege hampir 2k.
Sekarang entoh lerr rege berapa, xsurvey lak aku.
Tuan stroller tu kawan baik mil aku, baik bebenor.
Untung Zara..ibu dulu tak merasa nak duk dalam stroller, hehe

Abah Zara nak beli jugak stroller untuk Zara dan adik2nya nanti, adik2?? 
tapi tunggu bonus katanya, wait n see laa apa brand yang abahnya nak beli, hehe

Nah tepek gambar ibu dan Zara ^_^




10 comments:

Ryn said...

samela kite...delisha punye stroller pon brand 'pinjam' jer....mak cik delisha bagi gune sampai bile2...hihihi..dlm proses nak beli gak ni..alsan yg same..utk adek2 delisha nnt...:)

Mrs Lurve said...

kejap je ibu dh slim balik hehehehe

Nurul Husna said...

brand combi ni ok ke mila ek? sbb husna pun tgh mencari stroller ni..

Fiza Rahman said...

Macam2 brand stroller skang ni. DAri paling murah sampai lah paling mahal. Nak installment pon boleh ☺☺

puan.mila said...

@ryn..tula tgh survey2 tuk stroller bru ni..

@azie..bdn mmg dh krus, hehe

@husna..review byk ckp bgos hrga pun not bad :-)

@fiza..yup btol tu..

Munnafendy said...

fuiyohh....merasa la naik stroller mahal!

Nory Zoulkefle said...

waahhh untonglah baby dapat merasa naik stroller mahal...heee

FUZY said...

cakap pasal stroller ni...dea guna stroller secondhand jer.....tu pun nasib la kawan abahnye nak letgo sbb anak2 dah xnak naik...

cik chinta said...

mcm nk kawen bki brg bby ni kn? hihi

Bazilah (^0^) said...

ibu zara dah kuwuss lah heehhe