Sunday, March 31, 2013

Jadual cucuk untuk anak lepas lahir..




Salam pembuka bicara,




Since dah ada anak, banyak duk mengoogle bacaan pasal baby je. Then tetiba jumpa jadual ni. Serius wess, aku xtahu. Sebelum ni mind set aku cucuk anak lepas lahir sebulan 1 kali (mean tiap2 bulan) sampai umur anak tu setahun. Kelakar ok! haha
Mahu lunyai peha gebu anak aku kalau tetiap bulan.
Nampak sangat x ambil port di situ.

Ok sekarang dah tahu, so mudah la nak plan g jenjalan ke hape.
Yang pasti awal bulan 5 ada vacation bersama suami. Of cos Zara akan ikut sama.
Time tu Zara dah 4 bulan, so xda injection untuk dia, yeahh!
Nervous! 1st time nak g travel jauh membawa Zara.
Hope dipermudahkan nanti..aaminn!

4 comments:

Munnafendy said...

ok, tumpang save! haha

~Lieza~ said...

Mila..kt buku pink baby tue ada jadual immunisasi dia..liza refer kt situ je.. =)

puan.mila said...

@muna..amek2 :-)

@liza..mila xpkai bku pink, hehe

Norzi Beautilicious House said...

pn mila, baju nbd0031 warna purple ada dear,.. saiz baju free size muat dari s hingga L , tinggal 157 cantik pakai kalau tak suka labuh boleh pendekkan baju rm70-lss april 2013 RM10=RM60+postage RM7 semennjg =RM67