Tuesday, March 26, 2013

Mood ber'photobook'




Mood up entri dah suam-suam kuku. Blank nak up entri apa. Selalu je camtu, tak suka!
Tapi sekarang tengah rajin buat photobook untuk Zara.
Terjebak dengan mommies blogger yang duk war2 photobook ni.
Dah berhari-hari duk buat tak siap-siap.




Semangat berkobar nak siapkan cepat. Malas nak tangguh2. Nak submit and order cepat2.

Kenapa tetiba rajin buat photobook ni?
Sebab ada photobook promo only rm10&15..murah sungguh!

Promo ni until end of April 2013.
Sempat lagi kalau uolls nak buat.
Next entri laa aku stori promo ni  kat mana. Zara dah nangis mau tidur.

Atau ada yang dah tahu??
Selamat akuu..hehe


1 comment:

ctmah said...

i pun still pending lg ni..haha