Wednesday, March 13, 2013

Review : Breastpump manual Unimom Mezzo




Salam readers.

Dah beberapa kali aku guna pump ni, so far sangat best!
Aku fully housewife, time Zara nak susu aku direct feed je. Lagipun Zara refuse puting botol. Dah cuba train Zara ttp xmo..aiyokk!
Beli pump ni in case kalau emergency je. Kot2 la tetiba aku dapat kerja. heh.
Pulak tu pump ni sangat la murah, berbaloi dengan harga.
Beli online, rm100 include postage. murah la kan..



Aku pilih bp ni after dah survey dari a few rakan blogger.
Mostly cakap best!
After aku guna pun mmg best..


-Suction tak sakit, mimik macam baby
-Bunyi tak bising,memang xkan ganggu baby n laki uolls yg duk tidur
-Part mudah dibuka dan pasang

okeh, tu jela aku nak review, hehe
Mommies yang save buget boleh laa try bp ni, berbaloi sangat!!

11 comments:

Ryn said...

baby riny da minum pakai botol...awal2 da ajar coz sng nak masuk keje...BP pon gune mase berpantang je..:)

dhiera said...

waaa.. murah ye. tak sangka ada yang harga murah macam ni

Faidza Mokhtar said...

try pakai botol wide neck plus puting MAM.. asim tak nipple confuse bile pakai puting tu..dari dulu sampai skrg

Nurul Husna said...

mila, leh kasi info mcmn nak dapatkan bp ni?

#ciksuzlin said...

murahnye. dy punya suction part tu ada silikon x? btul ek yg ni xsakit?

beli kt mana kak?

Wawa Yusoff said...

hehe. best kan?! memang besstttt...!! adik elman nnt mommy kena beli lain sbb yg ade mommy dah sedekah kat kak ipar :)

puan.mila said...

@husna & suzlin..mila beli kat fb Yusra Closet..add je akk tu :)

purpleyellow said...

good info dear

cik chinta said...

da tbeli...huhu..cuci mata je r

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Ni jnama pe ek?nk bli medela tp mhal xmmpu.hoho

Mrs Lurve said...

bagus nie! memg baca review ramai yg ckp bagus