Monday, January 16, 2012

Koleksi Buku Kawen!




Assalamualaikum&Hai lovelies b2b.


Sekarang dah cipta hobi baru. Beli,kumpul dan buat koleksi buku. yada..yada!!
Sejak-sejak nak kahwin ni rajin pulak beli buku. heh!
Kenapa rajin?
 sebab dapat beli banyak dengan baucar free.hehe
cerita baucar disini

hasil baucar tu dapat la beli 9 buah buku.
- men are from mars,women are from venus
-seni bercinta dan memikat lelaki (kan nak pikat laki :p)
-2 buah novel
-buku masakan
-permata hati (pregnant preps ) *sebab plan nak cepat dapat anak

banyak tak?

baucar ada baki rm50 lagi. siapa nak?hehe
semua buku ni belom start di baca lagi. sibuk dengan final exam
lepas nih balik kampung sibuk dengan wedd preps plak.
jenuh la bila nak abis dibacanya.
gamaknya kena ajak hubby teman baca lepas kahwin la. hehe

InsyaAllah lepas kahwin hobi ni akan berterusan.
bukan setakat baca je, tapi perlu faham isi nya dan mengamalkannya.

Selamat Beramal  ^__^

6 comments:

~misshuny~ said...

wah..bestnyer dapat beli buku..=)
hani xsmpat pun nak beli buku pasal kawen..pinjam boleh?heheh..

t mila share la ilmu kawen kat blog nie ye..

nuraien said...

AIEN NAK BELI JGK..TP X MYEMPAT2.HUHUHU
bestnye..byk..=)

Atiqah Ahmad said...

nak jugakkk! bestnye jadi student.

::mai:: said...

bestnye awak..byk koleksi buku2 mcm tu...kite nak bc pun tak smpat..huhu...mai follow awak er...thanks follow me dear

Cik Azizah said...

baguslah..nnt ada masa terluang kat rumah boleh baca yang..mengisi masa lapang..hehe

cik.mila said...

hani : insyaAllah nnti mila share eh

ain : beli la skit2..

atiqah : dh xlma nk jd student..

mai : thanks mai..

jijah : betol2..trpikir nk bc after kawen..hehe