Tuesday, January 17, 2012

Dais Paper Wheel




Assalamualaikum lovelies b2b


cantik tak?




cantik kan?. cepat cakap cantik!

simple yet nice
tiba2 jatuh cinta dengan pelamin camni.
berangan.!wedding lagi 3weeks cik mila oi. haha

seyes jatuh cinta kat paper wheel lepas tengok as buat backdrop dia semalam.
rupanya mudah sangat buat paper wheel ni.


ini yang saya buat. menjadi tak? 
kalau buat banyak2 mesti cantik dengan warna pelbagai.
kreatif jugak tangan ni kan * perasan

b2b yang berangan nak buat dais camni boleh la grab idea kat atas
conpem cantik!
nak buat backdrop bilik pengantin pun boleh macam yang as buat.

kalau untuk mila dah tak sempat nak buat dais cam tu.
tak sempat dek masa.
tapi tak tahu la tiba2 kerja gila nak jugak dais camtu.haha





ok, mau continue study. tata!

9 comments:

Cik Azizah said...

cantik gak yang warna warni gitu..simple je kan.

~ NANA ~ said...

trend kn skrg? hehe

ada mokhtar said...

tetiba rasa berkenan pulak.. hehe

Angah86 said...

canteq sgt la cik mila...
ni bleh jd idea tok pelamin angah nnti..
almaklum la bt sndri je pelamin nnti...heheheh

FY said...

comel sangat!

Suria said...

ha'ah la milaa..
yg last sekali tu la yg suria ckp suria penah nmpk tuuu..
proceed lah, x sabar nk tgk mila diy :D

dhiera said...

mila!!! DIY banyak2 lagi..
memang gojes yaw~

::mai:: said...

simple je..tapi sangat cantik...lgpun mesti dpt save byk budget kan..

Anonymous said...

cantik la ...paper wheel 2 nk beli kat mane ek?=)