Tuesday, January 3, 2012

Contest by IzaFiza : When U be the biggest part of Me




Assalamualaikum.

Hehe last day baru nak terhegeh2 join contest by iza.

meh2 belom terlambat.
(klik banner kat bawah)



then letakkan pic bertemakan perkahwinan seperti kat bawah.


see! date pada pic tahun 2008..hehe
boleh kan iza?

pic ni time wedding my sister. wedding kat side lelaki at Pasir Putih, Kelantan.
all people dalam pic ni ialah my sibling.ramaikan?
see! saya dua dari kiri. gumok kan? time nih umur 22tahun. sekarang dah slim sikit, kan dah nak kahwin. hehe gedik!
yang selebihnya (sorang je pun) tak ada masuk dalam gambar, g mana tah. padan muka ko adik!.haha
Alhamdulillah my sister dah hampir 4tahun kahwin dan dikurnikan 2 anak comel.

eh cukup2 sampai sini je kot, merapu2 pulak.


saya tag b2b yang lain, harap2 dia tahu :)



done!


4 comments:

WaTy said...

auwww~~ tag i ker?? *terharu*

izaFiza said...

gud luck mila =)

syaz@rozelt said...

all da best..dh gempak gambar tu..hihi

p/s:slm kenal! ade mse dtg la mlawat blog b2b sy~
http://rozeltweddingpreparations.blogspot.com

cik.mila said...

waty : ye dear..haha

iza : agk2 ok dop pic tu? ^_^

syaz : salam kenal..dh folo awk :)