Monday, January 9, 2012

Rezeki dapat baucar!




Assalamualaikum&Hai beautiful readers!

Tadi petang mila dapat 4 keping baucar. Jumlah baucar RM200. Alhamdulillah rezeki. 
Untung jugak jadi seorang pelajar nih.hehe
Baucar untuk beli buku jela. tak leh tukar dengan duit. sedey.
Banyak jugak 200 tuh. duk tengah fikir nak beli buku apa.
nak beli buku akademik confem la tak sebab dah last sem.
banyak 200 nih, due baucar ni pun until 31/3/12 jerk.

ermm uolls ada idea tak? 


8 comments:

anaztasias nora aira said...

beshnya !! nora suka beli buku :)

cikdidasyuhada said...

buku cite? buku kawen? bestnye leh beli buku!

syaz@rozelt said...

tka dengan novel bnyk2 bole x?hihi..congrats!

fazlien said...

dpt baucer ke bl kt pelajar?bestnye..
kene beli buku ori la..slalu bl 2nd hand.murh ckit..hehe

btw.do vote for me..hehe=P

http://beeflyingtohoney.blogspot.com/2012/01/contest-cinta-kami-by-miszalya.html

Cik Azizah said...

wah untunglah yunk..Alhamdulilah rezeki kan. kan..

kaklong said...

klo kak long sekarang yg dh tak belajor ni...beli pe lagi klo tak buku motivasi dan buku kawen2 :) hheheheheh

cik.mila said...

nora : buku ape tu? hehe

dida : ngah consider la ni

syaz : boleh je mna2 buku :)

fazlien : ade ke buku 2nd hand, xpena plk beli :P

jijah : aah rezeki nk kawen kot :)

k.long : pikir cam nk beli buku pegnen pun ade..hehe

ain said...

rm200 sgt banyak tau...n dgr cter boleh beli buku kat kdai mana2 pun...tu yg best tu!!!..hihiihih. nway mila, sy ian selamat berkenalan!!! *piece*