Wednesday, January 18, 2012

Scrapaperclip Giveaway Anniversary




Assalamualaikum Lovelies readers.

Masih belom terlambat kot join GA daripada Scrapaperclip ni tapi sedikit ketinggalan daripada b2b yang lain. hehe

Jatuh hati kalau tengok hasil kerja scrapaperclip.
Cantik yang amat.





amacam. tergoda x?
cantik kan?

nak dapat free? itu pun kalau nasib menang la.
Jom sertai!!



syarat penyertaan:

1) Follow blog Scrapaperclip {SINI}

2) Copy banner blog tersebut dan letak pada sidebar blog sendiri.

3) Post dalam blog dengan tajuk "Scrapaperclip Giveaway Anniversary". Tak payah buat entry panjang2 pun. Hanya promot je Giveaway ni supaya orang lain boleh turut serta.
4) Tinggalkan link tadi dekat blog Scrapaperclip. Entry yang ni {SINI}
5) Selesai. Doa2 la moga berjaya menang. Hehehe


Close Date : 19 Januari 2012!




*Good Luck Farah. Moga terus success!

2 comments:

Cik Azizah said...

gudluck yang :)

syaz@rozelt said...

all da best ya..rase dh beratus yg join..hope u r the one whose lucky!hhihi