Wednesday, January 8, 2014

BE dah tak meriah..

Salam dan hai.

Sedihnya, BE Nuff aku dah tak meriah cam dulu. Duduk bertapa kejap je pastu dah metered. Salah aku la ni tak blogwalking. Blog trafik rendah kena la rajin singgah blog orang. Gituu..Tak sempat nokk. Zara dengki kalau aku pegang tab dan mengadap laptop lelama. Dia suruh spend setiap masa dengan dia. Kesian blog ibu terabai, ishh.


Takpela, Nuff kasi sikit pun dah kira ok dari xdak, kang? Aku memang jarang dah nak blogwalking cam dulu. Kekangan sungguh. Siapa cakap surirumah tak sibuk? Sibuk woo, anak 24jam takmo berenggang. Xpela ibu korban blog ibu kerana Zara. Sekarang Zara tido, sempatla up 1 entri. Kena pandai la celah-celah masa.



posted from Bloggeroid

8 comments:

Allene said...

BE lagi la.. tak pernah meriah... uhuhuh cmner nak meriahkan BE yek?

Mila Ahmad said...

Nuffnang memg metered semua BE

izfanora said...

untung jugak ada be.. za ni nanhado.. hoho..

psssst : za dtg dr group gojes ni.. :)

Mek Onie said...

chaiyok!

cik mah said...

Wah..kira okeylah tu..ada juga be nya..bertuahnyer...

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

- AZIE - said...

betul..sy punya BE pun dh xmeriah

dhiera said...

nampak mila update pasal BE. ai terus cek nuffnang. masih bersyukur ada 1 lagi masih running walaupun sekarang macam tak da nafsu nak blogging!

mila, nak cakap i miss u! hihi