Tuesday, January 21, 2014

Nuffnang - amount terkumpul..

Salam dan hai.

Aku blogging dah lama. Before kahwin lagi. Dah 3 tahun kot usia blog aku. Lama jugakkan? Tapi xdala tegar mana, dulu-dulu rajin la update entri, sekarang dah malas sangat2. Tapi sayang kat blog ni. Banyak sangat kenangan suka duka. Kalau bosan aku akan baca entri-entri lama. Seronok!


Kerana blogging la aku bertambah ramai kenalan. Geng gojes dan lain-lain! Yang tak pernah jumpa jadik jumpa. Love uolls!!


Ikut usia blog aku, macam tak logik jumlah duit yang terkumpul. Tak banyak. Tak pernah cashout tau. Tapi tetap syukur janji ada, hehe. Act, ni akaun kedua Nuff aku. Akaun 1st tak ingat pasword dan ada problem sikit maka aku decide buat acc Nuff yang baru. Usia acc Nuff yang ni tak sama dengan usia blog. Sebab tu jumlah duit tak banyak. Ecehhh sedapkan hati. Acc baru Nuff ni aku create akhir tahun 2012. Memula tak reti nak dapat BE dan tak pernah dapat BE. Lepas buat macam blogger lain buat baru dapat hasil. Blog trafik rendah camni la. Kena usaha cara lain. Kikiki


Ada tips dan cara sebenarnya nak dapat BE dari Nuffnang. Pasal tips next time la aku up entri lain. Itu kalau rajin, hehe.



Alhamdulillah syukur walaupun tak banyak. Janji ada.


**bila lagi Nuff nak kasi BE baru ni?? Alahaii..

Ok, tata!

posted from Bloggeroid

12 comments:

Chekgu Azrine said...

Tula..tahun 2014 ni blm dpt lg be..huhu

mOoN said...

sama la kita..hehehe...nak be baru jugak...ngeee.. :)

Ilya Melissa said...

wah ada jugak laa hasil..hehe. Kite wat blog since 2006. Tp blog bodo2 je la..hehe. Bru register nuffnang. Tp halfway. Pastu lupa dah. Be pun xtau apa..sedey tak.huhu

bibi yusof said...

hi salam kenal..saya baru sekali cash out itupon ngam ngam RM 100.. skrang pulak baru terkumpul RM 100++.. pelan pelan kayuh! hahahaha...

Mila Ahmad said...

tahun 2014 mila baru dapat BE satu je, sepanjang berblog dah dua kali cashout. Rajin2 up entry mesti nuffnang sayang hehehehe....

cik mah said...

wah....bestnyer....bnyk tu...

puan.mila said...

@chekgu azrine : sama la kita kak, huhu

@moon : tula kempunan nak be baru ni, hehe

@ilya : ala sedihhnya..xpe u blajr slow2 nti fhm la apa tu be :-)

@bibi : aah pelan2 nti byk la kan? lol

@mila : syukur dpt jgk be bru kan??

@cik mah : Alhamdulillah :-)

Syu, Syuhada said...

bace entry mila terus g tgok nuffnang kte..
terkejut amaount bertambah,dulu2 statik je..haha..alhamdulillah..
boleh la buat simpanan masa tua :P

Hanie said...

macam mane ye nk tambah BE... saya nye xbergerak la,,huhuhu.. ade tips?

Mrs Najib said...

alhamduliillah

ieza ashaari said...

tlg r ajar camne ni.. hahaha.. za haram rm20 pun xlekat..kuikuikui..

Fifi Nadhrah said...

tak sabar nak tunggu tips.. ajar la.. blog fifi pon same.. da lame.. tapi nuff tak sampai setahun.. duit? RM5 pon tak sampai.. hihi..