Wednesday, January 15, 2014

Zara 2nd time meet anak geng gojes!

Salam dan hai.

Cerita Sabtu weekend haritu. Lambat pula update. Pergi housewarming rumah Intan. Tq Intan ajak kami. Bertemu dan berkumpul dengan geng gojes Pantai Timur. Meriah uolls walaupun xda semua yang datang. Best sangat. 2nd time aku meet dorang, 1st time masa open house raya rumah Kina last year.



Kami bersama tuan rumah. L to R : K.Yati, Hana, Nana, Mimi, Intan, Dyll, Aku, Sarah, Padilah

Zara masa kat rumah Intan agak behave la. Tak crancky. Menyusu pun tak sepanjang kat sana. Kalau kat rumah nak gayut dengan nenen je kerjanya. Kat sana ramai budak, so kerja dia nak main dan selongkar mainan Amani je. Masa 1st time meet dulu, Zara kecil lagi. Ni dah pandai nak berkawan dan huha2 dengan orang.



Kat atas tu anak kak Yati. Behave sangat dorang. Sampai ke bilik Amani kami sembang dan bawak anak-anak main. Port paling best. Nak bergambar pun syok.


Kiri : Aryan (anak dyll), tengah : Zara, kanan : Amani(anak Intan)







Almost 3jam jugak la kami lepak sana. Nasib baik tak bawak suami. Suami ku kerja. Kalau bawak suami konpem dah kena balik awal. Kekekeke. Dah nama gegirl, asal jumpa je mesti nak bergosip lama. Haha. Balik tu aku tumpang Nana. Thanks Nana hantar I. Zara masuk kereta, bagi nenen terus senyap tidur. Penat main gamaknya. Best jumpa uolls semua. Next time kita meet lagi k. Setup plan baik punyaa.


Ok, tata!

posted from Bloggeroid

3 comments:

DYatie said...

Best!
Tak Berkesempatan lagi nak jumpa geng gojes.

Hana Soffelia said...

ehem, mcm kenal je gambar tu? hahaha

Nanti jumpa lagi tau.

Nurul Izayani said...

Bestnya dpt jumpe gojes..