Tuesday, January 7, 2014

Zara dah setahun..

Salam dan hai.

7 Januari 2014. Zara is turn 1! Alhamdulillah sekejap je masa berlalu. Tetiba aku sebak, nak nangis. Terlalu pantas masa berlalu. Zara dah makin bijak. Gelagat dia buat aku dan suami hepi sangat. Yang latest, kalau aku buat panggil kucing, Zara dah pandai ajuk/tiru sama. Bunyi tak sama macam aku buat tapi dia tahu aku panggil kucing. Sampai muncung mulut dia tiru lagak aku. Speechless! Ibu abah sayang kamu nak!!


Hari ni besday Zara, tapi semalam kami dah celebrate kat umah mertua. Sekadar beli kek dan bergambar kenangan. Tak buat majlis pun, bajet ciput, kekeke. Nak buat berdua dengan asben macam tak meriah pulak, so potong je kek kat umah mertua.








Selamat Hari Lahir sayang!! Ibu dan abah sentiasa doakan yang terbaik untuk kamu. Semoga menjadi anak solehah..anak menyenangkan ibu abah..aminnn.

posted from Bloggeroid

2 comments:

Mila Ahmad said...

Dah setahun dah Happy besday zaraaa

- AZIE - said...

happy bufday zara..moga membesar sbg anak yg taat pd ibu n ayah