Monday, February 25, 2013

Jom Instagram!




Salam readers.

Sekarang dah femes pasal Instagram. Instagram aku dah lama wujud tapi hari ni baru tergerak hati nak share.
Mostly gambar Zara je kat situ. Gambar abah dan ibu Zara adala 1,2keping.hehe
Time xda kerja aku share la gambar Zara kat situ. Nak update kat blog hari-hari alahai. faham-faham kan aje.
Takleh dah hari-hari nak update kat sini macam dolu. Tak menyempat!

Meh folo Instagram aku, tak folo pun xpe ^_^




eh, aku nak wat review Breastpump yang aku guna..best!

next entri maybe, wait yee!

4 comments:

aimaniman said...

Dofollow blog ni..
Cutenya baby.. tahniah..
Biasalah, bila jadi ibu, blog bukan no 1 lagi.,,

mOoN said...

hehehe.. dulu 1st kenal instagram mmg if boleh nak insta ari2 tpi laa ni dah agak ke laut sikit mood nak insta ni..

e k i n ♥ y u s r i said...

dah follow...
hehehe
@ekinyusri

Nini Mohd said...

sy takde instagram.
fon pun biasa2 jer. hehee~
biasa la tu, kalau dah ada bby mana sempat nk berblogging bagai. mesti fokus kat bby jer, kan. ;)

http://ninimohd.blogspot.com