Tuesday, February 26, 2013

Nak cari Minyak Kelapa Dara Tropika!




Salam readers.


Eh, Zara dah botak!

Sebab tu aku nak cari Minyak Kelapa Dara Tropika. Orang cakap elok. Nak sapu kat kepala Zara, nak kasi rambut tumbuh elok, xdala rambut makan dek bantal..

Siapa pernah pakai? Menjadi tak?

Banyak nya aku tengok minyak tu jual online, malas pula nak p transfer duit bayar order.
Nak pakai maybank 2U, cimb clicks tak reti, huuu
Sebab suami xda sama so susah nak bawa Zara kehulu kehilir, eh.

Ada jual kat farmasi tak?

Atau ada yang pernah taruk minyak lain kat kepala baby selain minyak tu?
Any suggestion!!


7 comments:

Suria said...

mak suria dlu letak minyak kelapa yg dia tanak sendiri..hiks

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin plak gne minyak zamzam
ade jual kat kedai
senang nak crik
huhuhu

Asz Miza said...

i ada pakai minyak kelapa dara tropika tu tapi beli online jugakk..xtau la menjadi ke x,,beli pun anak i eczema..

orked violet @ SYA said...

alolo comeL nye botak..

xpenah dgr pon psL minyak tu. sorry.. =(

Bazilah (^0^) said...

bazi pakai olive oil safi je hehehe

Mar Maria said...

try pakai olive oil safi.. :)

LyaEyz said...

nak try minyak kelapa dara catalyst? mmg elok. dh banyak testimoni. Boleh baca di blog lya. anyway, best baca pengalaman bersalin. :) congrats