Thursday, October 31, 2013

Pregnant or not??

Salam dan hai.

Jeng..jeng..tajuk suspen je kan? Aku buat urine test sendiri, tetiba signal nya cam gini.




Nampak samar-samar gitu, korang rasa sah preggy tak?? Ohoii Zara dah ready ke nak jadi kak long?? Tungguu..

Suspen kan?? Debor-debor nih..fuhhh!!

posted from Bloggeroid

11 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah...cepatnya zara nak jadi kak long.. akak doakan ada rezki mila ye.. jaga diri

- AZIE - said...

whooo...bestnya..rezeki kalo zara dpt adik

erin said...

ada 2 line ke tu? nampak macam satu je, tp klu mila mmg nampak ada 2 line, w'pun samar2 mmg confirm ada la tu, sbb UPT mmg sensitif

DYatie said...

Beli lagi satu sekarang. N test. Hihihihihihi.

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!!hehe

mrs gold said...

tahniah mila...:) syok nya pregnant lagi

~Lieza~ said...

Alorr...nape liza pn nmpk satu line cam Erin? Dah rabun kot Liza nie.. Tp kalu instict Mila kuat..insyaallah...rezeki Zara nk jd kakak.. Congrats in advance.. =)

Azlin Fariza Khairudin said...

bestnye mila.. hehe..
tahniah :)

e k i n ♥ y u s r i said...

waaa...
tahniah!

♥ ROS ♥ said...

Witwit... :) alhamdulillah ..hehehe

Petak Bunga said...

congrate..iya la tu