Tuesday, October 1, 2013

Ada juga 'gobok' Zara..

Salam dan hai.
At last ada jugak gobok Zara. Dah lama hold nak beli sebab duk pindah randah sana sini. Walaupun kecil tapi aku suka sebab memenuhi kriteria yang aku nak iaitu plain dan pink color giteww. Zara macam kisahkan? takda gobok pun dia tak kisah. Lol


Sejak lahir Zara tak pernah ada gobok sendiri, usia nak masuk 9bulan baru la ibu abah belikan gobok. Kesian.
Bertahan aku hanya guna bakul untuk letakkan baju bajan Zara. Yang peningnya aku la time nak kemas susun baju Zara yang makin menimbun. Suami bukan kisah.


Terus kami laki bini usha gobok kat kedai perabot. Tapi yang banyak semua gobok2 kartun xda yang plain. Daku tak berkenan, suami pun sama. Pastu g tengok kat aeon ECM, ada la yang berkenan, ala macam gobok kat Tesco tu. Tapi harga 129.90. Mahal bagi aku sebab goboknya kecil je, macam tak padan harga. Dan dua minggu lepas aku balik KT, g la usha kat Mydin Mall. Usha-usha tengok ada jugak sebijik sama gobok tu dengan harga 89.90. Haaa murah terus nak grab tapi xda stok. Kebetulan adik aku staff Mydin Mall, pesan kat dia siap2 kalau ada stok baru tolong beli cepat. Dan dengan harga staff adik aku dapat la 80.00. Murahkann?




Gigihkan aku kemas susun baju anak dalam bakul selama 8bulan+..Pening oi kalau xda gobok. Time ni tengah kemas nak masuk dalam gobok baru.






Proses susun atur baju Zara. Aduyai macam xmuat pulak satu gobok, boleh consider beli lagi satu. Ok checked!

posted from Bloggeroid

12 comments:

Cik Puan Tqah said...

murahnye..tp xbesar sgt kan..psg sndr la kan

Munnafendy said...

aah rm80 murah2

Ayu azmir said...

wahh..sesuai untuk zarah.... memang murah

Chekgu Azrine said...

lawa sangat dan kemaskan??

~ NANA ~ said...

omeynyeee pink gitu

::ct aman:: said...

wa...baju dina pon mummy dok susun dlm bakul lg...kna cr gobok jugak la....comel la gobok zara...pink g2...heheheh

JunAina said...

Cantiknya kaler pink tu... Makin bertambah besat makin bertambah baju gobok kecik2 tak muat lagi nanti...

adrianna syaz said...

Comeynya...

QueeN TerataI said...

eh.. murah sgt tu.. comel.. pink lg...

Hana Soffelia said...

murah la mila. hana beli sebijik mcm tu cuma ada kartun mickey mouse je rm150.. kalo tau kat mydin lagi murah pergi je beli..

♥ ROS ♥ said...

Murahnyerrr... Ros bli almari giant je.. Tp beli 2...hihihi

Hanie said...

ooo.. dah la murah, besar pulak tu.. sangat berbaloi.. biase la makin besar gobok makin byk bj pulak..