Saturday, August 10, 2013

Selamat Hari Raya!!


Salam raya!
Pejam celik dah 3 hari kita menyambut Syawal. Sekarang baru berkesempatan nak update blog. Sibuk bebenor dan malas pun ada.

Belum terlambat rasanya aku nak ucap kemaafan pada Syawal ni.
Di kesempatan ini aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.
Ampun maaf jika penulisan aku sepanjang berblogging membuatkan ada yang terguris.

1st day Syawal kami.



*notakakiaku : sedihhhh..semua gambar (dalam kamera abang aku) 1st day raya aku dengan whole family aku terdelete oleh anak buah(anak abang aku)..takda backup..maka xda family potrait raya 2013..huwaaaa!!

7 comments:

Nini Mohd said...

selamat hari raya mila..
alamak, terdelete gambar raya yer.
tu yg x berani nk bg budak2 main gadget kita. sama ada kamera @ fon. silap tekan habis lah.
sabarr jerlah kan.

http://ninimohd.blogspot.com

ctmah said...

selamat hari raya mila =)
alahai..sedihnya..xpelah, lepas ni amek time raya haji pulak yek..huhu

IbuNoey said...

selamat hari raya..;)

Hanie said...

selamat hari raya maaf zahir batin... waa.. tema pepel ker taun ni.. same la kite.. :)

http://rujukvitaminku.blogspot.com

Chekgu Azrine said...

Selamat hari raya sis..

Norhazrina Abdul Hamid said...

mila selamat hari raya ye!

- AZIE - said...

selamat hari raya mila...ahaks..baru ziarah sini..