Tuesday, May 8, 2012

Tak larat sangat...




Salam dearest!

Ada yang rindu saya ke? hehe
Kot2 la ada yang tertunggu2 entri saya. mesti ada kan..kan?
Ok, melalut..abaikan.

Maaf entri tak berupdate for few days.
Terkejar tuk balik kampung, then bila kat kampung blog conpem diabaikan. cian..
Kat kampung rajin pulak buat moist choc cake.
'Berhutang' untuk update resepi homemade choc moist cake. Few people duk tanya kat fb. 
Sabar ye :)



Mana dengan bisnes baju lagi. Alhamdulillah laris seperti pisang goreng panas. haha
tut2 dah nak abis jual. coming soon order lagi dengan supplier. stay tuned yek..

Penat tapi seronok!

Sekarang badan cepat penat, rasa seram sejuk, sedikit mual2, kadang-kadang sakit perut.
Simpton apakah? 
saya pun tak tahu kenapa. peod dah 8 hari lewat. saya tak nak cek. takut!
hubby pun suruh hold dulu, tunggu lagi for few days, 2 weeks or 3 weeks.
Saya tahu kenapa suami suruh 'hold'kan, sebab dia taknak kami sama2 kecewa.
Kalau ada rezeki kami, Alhamdulillah syukur sangat2.

Alhamdulillah, nak bersyukur lagi.
Tadi dapat call dari Radicare Terengganu.
Pihak dorang suruh attend interview this week (Thursday) for position "Engineer Mechanical"
So esok misi balik kampung lagi.
Larat tak larat tu belakang cerita.

Mana la tahu tuhan nak bagi rezeki berganda.
Dapat kerja+ Dapat baby.

Amin..mudah-mudahan..
Doakan mila ye :)

9 comments:

Cik Nyza said...

amin..mudah-mudahan dpt kerja n dpt baby~ syoknyer.. :)

Riny said...

in-allah due2 tu jadi rezeki mila nak nye...ameennn....:)

~misshuny~ said...

insyaAllah..hrp2 dua2 tu rezeki mila..amin.=)

Nurul Husna said...

amin...harap2 adalah rezeki mila

ziezah said...

InsyaAllah ada rezeki mila :)

dhiera said...

good luck interview mila.. hopefully, ada rezeki kali ni!
psstt, cek la cek la.. mana tahu kami2 dapat title makcik lagi~ hehehe

Shakina Farhan said...

suka org berniaga ni..berniaga kan 9 pintu rezeki..nak berniaga gak tp kurg yakin..:P

anisalya said...

semoga ada berita baik menanti.

slm kenal ye.

laskar pelangi said...

yummy~nak kek coklat tu~~